Home | Archive | Contact

Lost Feedburner Subscribers?

Anyone else having problems with Feedburner? Overnight, I’ve (apparently) dropped from ~1200 subscribers to ~500. A quick Google search shows lots of people reporting the same problem.

Anyone know what’s going on – or had a similar experience?

Like this article? Then subscribe to the feed!


Related Posts:


Next Post:
Twitter Requests

Previous Post:

SEO Tips For Business and More

7 responses to “Lost Feedburner Subscribers?”

  • andymurd says:

    The goons at Sphinn seem to think it’s related to an imminent transfer to a google URL (from the old FeedBurner one).

    You can speed the process by logging in to FeedBurner and clicking a link at the top of the page so it will start using your Google account.

    I did so this morning but it’s too early to say whether this will re-instate my subscriber count.

    Comment by andymurd
    January 21st, 2009 @ 4:45 pm

  • Patung says:

    In my case it looks like the subscribers on feeds.feedburner.com (old url) are not being counted, only those on feedproxy.google.com (new url) are being counted, by Google Reader….Some weird things are happening with feedburner, yesterday my old url feeds.feedburner.com/… was redirecting to feeds2.feedburner.com/… which was 404 essentially, but now that has content, but it actually should be redirecting to feedproxy.google.com/….

    Comment by Patung
    January 21st, 2009 @ 6:21 pm

  • Donace says:

    Yes the impending switch over is at the end of the month, may be just hiccups due to that

    Comment by Donace
    January 21st, 2009 @ 9:55 pm

  • Mark says:

    Well, it sorted itself out now anyway… Sheesh.

    Comment by Mark
    January 26th, 2009 @ 12:12 am

  • Mark says:

    ..and now it’s fubar again. Sort it out Google, had enough problems with GFail yesterday.

    Comment by Mark
    February 25th, 2009 @ 2:48 pm

  • Homeless from Moldova says:

    Same problem on my SEOblog.

    Comment by Homeless from Moldova
    March 23rd, 2009 @ 2:04 pm

  • Einhandrute says:

    We got the same problem on our blog …. but it sorted itself out finaly

    Comment by Einhandrute
    December 11th, 2010 @ 4:11 pm